Verhuurvoorwaarden

Verhuurvoorwaarden
Omdat wij erg zuinig zijn op onze LEGO sets en we graag willen dat de sets compleet en netjes blijven zodat iedereen er plezier aan kan beleven, hebben wij enkele uitleen voorwaarden opgesteld.

Registratie
Bij de eerste uitleenbeurt willen wij graag een identiteitsbewijs zien en zullen wij de belangrijkste NAW gegevens noteren. Deze gegevens blijven in ons bezit en worden nooit gedeeld met derden.

Uitlenen
Je krijgt de set mee in een gesloten box (of in het geval van nieuwe sets in de doos), met alle onderdelen en een LEGO brickseperator. Een set kan per week worden uitgeleend met een maximum van 3 weken. Er kan gebouwd worden aan de hand van de digitale instructies. Deze zijn te vinden op de website van bijvoorbeeld de LEGO group. 

Uitzonderlijk lenen we langer uit als het een grote set betreft en als de planning dit toestaat. Batterijen zijn -waar nodig- niet inbegrepen. Wanneer een doos nieuw is, de zegels met een mesje doorsnijden en de
doos heel laten! De doos na het bouwen niet met plakband dichtmaken, plakband beschadigt de dozen. Minifiguurtjes in elkaar te laten na het bouwen. Ontbrekende
poppetjes worden altijd in rekening gebracht (De kosten van een ontbrekend poppetje zijn afhankelijk van de huidige marktwaarde).

Het ophalen van de set(s) kan in Leeuwarden. In overleg is
het mogelijk om een set vanuit Grou te huren. Wanneer je een set vanuit Grou huurt, dient deze ook daar retour te komen. Wanneer je een set vanuit Leeuwarden huurt, dient de set weer in Leeuwarden retour te komen.

Retour
Een set dient teruggebracht te worden in dezelfde staat zoals deze wordt meegegeven. Gelieve de sets volledig afbreken en de blokjes terug sorteren in de bijgeleverde zakjes (op nummer sorteren zoals aangegeven in de handleiding van de LEGO instructie). Dit zorgt ervoor dat de volgende huurder ook weer fijn kan bouwen! Stickers etc. mogen niet verwijderd worden. Minifiguurtjes graag in elkaar laten. Soms gaan de stukjes slecht uit elkaar, gebruik de brick separator en geen andere scherpe voorwerpen. Wanneer een set niet volledig uit elkaar is gehaald, zullen wij dit van de borg inhouden. De sets in de themaboxen hoeven niet op kleur te worden gesorteerd. Elke set dient enkel afgebroken te worden en per set met boekje in een gripzak(je) voorzien van het setnummer te worden gedaan.

Ontbrekende onderdelen/schade etc.
Omdat we erg zuinig zijn op onze LEGO sets, doen we er alles aan om de sets compleet en netjes te houden. Soms komt het voor dat tijdens het bouwen blijkt dat de set niet compleet is. Bij het ontbreken van essentiele onderdelen waardoor er niet verder gebouwd kan worden, graag even direct contact opnemen. Wanneer er een niet essentieel onderdeel ontbreekt, vragen we jou het nummer van de ontbrekende steen even te noteren en bij te voegen op een briefje in de bak, zodat wij deze kunnen nabestellen. De artikelnummers van de onderdelen staan achterin de handleiding. Ontbrekende minifiguren worden altijd in rekening gebracht bij de huurder.

Borg

Per geleende set hanteren wij een borg van 25 -50 euro. Bij het netjes en volledig weer inleveren van de set, wordt de borg binnen 5-10 werkdagen retour gestort op rekening.

LET OP; Zorg altijd voor een nette, lege werkplek en voldoende ruimte. Gelieve niet te eten en te drinken in de buurt van de sets. Er kan gebouwd worden met behulp van de digitale handleiding op een Ipad of computer. Alle instructies zijn digitaal (via google) te vinden. Op deze manier is het risico op het kwijtraken en beschadigen van de stenen/doos enz. minimaal.

Neem contact op

Vul onderstaande formulier in